Aankoopgarantie nieuwe of gebruikte auto2023-03-01T11:17:52+01:00

Solide aankoopgarantie bij Autobedrijf Scheerders

Bij Autobedrijf Scheerders in Dongen vinden we garantie erg belangrijk. Daarom kunt u bij ons rekenen op aankoopgarantie op nieuwe auto’s, garantie op occasions, garantie op reparatie en onderhoud en op behoud van fabrieksgarantie. Natuurlijk geldt bij ons bovendien de gangbare BOVAG Garantie.

BOVAG GARANTIE
Autobedrijf Scheerders al meer dan 30 jaar BOVAG lid. Dat betekent onder meer dat u kunt rekenen op een BOVAG Garantie van drie maanden op de uitvoering van opdrachten en de daarbij gebruikte materialen. Ook bent u verzekerd van tenminste zes maanden BOVAG Garantie bij de aankoop van vrijwel iedere tweedehands personenauto.

GARANTIE OP NIEUWE AUTO’S
Koopt u een nieuwe auto via ons? Dan hanteren wij dezelfde fabrieksgarantie als de merkdealer. Onze garantie op nieuwe auto’s is dus precies hetzelfde als de garantie die de fabrikant of de importeur hanteert.

GARANTIE OP OCCASIONS
Bij de aankoop van een occasion kunt u rekenen op tenminste zes maanden BOVAG garantie. Enige voorwaarde is dat het aankoopbedrag van de gebruikte auto € 4.500 of meer is óf meer is dan 35% van de oorspronkelijke cataloguswaarde van de auto.