Voor de APK gaat u naar Scheerders2023-02-23T16:56:18+01:00

Voor de APK gaat u naar Scheerders

Is uw auto al aan de APK-beurt?

Auto’s worden tegenwoordig zo goed gemaakt, dat de periode tussen de APK-keuringen is verlengd. Er geldt nu een 4-2-2-1 interval. Een benzineauto van 2005 of jonger heeft na 4 jaar zijn eerste APK-keuring. De twee keer daarop is de auto pas na 2 jaar aan de APK-beurt. En pas als de auto 8 jaar of ouder is, moet hij om het jaar worden gekeurd. Dat scheelt dus weer, als u een jonge auto heeft. Rijdt u op diesel of LPG dan is de eerste keuring nog steeds na 3 jaar en vervolgens elk jaar.


Bij de APK keuren we uw auto op veiligheids- en milieuaspecten

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. Bij deze in Europa verplichte keuring controleren we of uw auto aan de verkeersveiligheids- en milieueisen voldoet. Deze keuring is slechts een momentopname. Ook als uw auto goedgekeurd is, blijft het belangrijk om regelmatig onderhoud aan uw auto te laten uitvoeren.

Tijdens de keuring lopen wij alles voor u na
Bij de keuring controleren we uw auto op verkeersveiligheid. Daarbij letten we op de conditie van de remmen, wielophanging, schokbrekers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie. Daarnaast checken we of de uitstoot van uw auto aan de milieueisen voldoet. Daarvoor doen we bij dieselmotoren een roetmeting en bij benzinemotoren een viergasmeting. En tenslotte controleren we kentekenbewijs deel I, het voertuigidentificatienummer en de gebruikte brandstof.

De APK combineren met een beurt levert u tijd, geld en vooral gemak op
Een deel van de werkzaamheden bij een APK en een onderhoudsbeurt is hetzelfde. Dus dat levert u een besparing op. Mocht er wat aan uw auto mankeren, dan kunnen we dat meteen repareren. En u bent uw auto maar één keer kwijt. Door de keuring en een kleine of grote onderhoudsbeurt te combineren, bespaart u dus tijd en geld. En het levert u bovenal gemak op.

We zijn veel voordeliger dan de merkdealer, maar geen prijsstunters
Voor de kwaliteit die wij leveren, betaalt u een aantrekkelijk lage prijs. Dat komt door ons scherpe uurtarief. Daardoor bent u bij ons altijd voordeliger uit dan bij de merkdealer. Wij gaan niet mee met de stuntprijzen van soms maar € 19,-. Wij willen onze onafhankelijkheid bewaren. Als wij zeggen dat er iets aan uw auto moet gebeuren, dan is dat ook zo.

Afspraak maken
Bel nu Autobedrijf Scheerders op 0162 – 312 875 voor een snelle afspraak of regel het gemakkelijk via de website.

  • APK keuring voor een eerlijke vaste prijs
  • Geen bijkomende kosten voor viergastest, roetmeting e.d.
  • Eventuele herkeuring is gratis
  • Na afspraak, klaar terwijl u wacht
  • Gratis APK i.c.m. grote onderhoudsbeurt

APK benzine of diesel altijd 45,- all-in

Rijdt uw auto op benzine of diesel? Dat maakt voor ons geen verschil. In beide gevallen voeren we de APK keuring uit voor 45,-. Een eerlijk tarief voor een objectieve keuring! Dit tarief is all-in. Dus geen bijkomende kosten voor viergastest, roetmeting en administratiekosten