Werkplaats2023-03-01T12:31:28+01:00

Werkplaats autobedrijf Scheerders

Door de continue investering in onze werkplaats, in de nieuwste reparatie- en onderhoudsapparatuur en constant opleiden van onze monteurs, zijn wij in staat om altijd alle werkzaamheden aan uw auto en/of bedrijfsauto te verrichten.

Omdat wij alle apparatuur en kennis in huis hebben kunnen wij als universeel autobedrijf altijd dezelfde goede service bieden als een erkende autodealer. Daarnaast zijn wij ook gecertificeerd voor het onderhoud aan hybride en elektrische auto’s. Uw auto is bij Autobedrijf Scheerders in goede handen! De originele apparatuur en onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat u weer veilig de weg op kan en uw auto weer helemaal in orde is!

Als u uw auto naar ons brengt voor een onderhoudsbeurt krijgt u van ons altijd onze gratis hulp-bij-pech pas. Met deze pas heeft u recht op 24 uur per dag hulp-bij-pech, zowel in Nederland als in heel Europa. Wilt u meer informatie over de Autobedrijf Scheerders hulp-bij-pech pas, kijk bij de uitleg of vraag naar de voorwaarden bij de receptie.