Nieuwe auto of occasion kopen2023-02-27T17:07:29+01:00

Nieuwe Auto

Een nieuwe auto kopen is lang niet altijd even makkelijk. Wil ik een benzine of een diesel? Welke kleur? Welke opties? Wat zijn de garanties? Krijg ik wel genoeg voor mijn inruilauto?!

Ook voor uw nieuwe auto kunt u bij ons terecht. Het voordeel is dat wij merkonafhankelijk zijn en u dus goed en objectief kunnen adviseren.

Vaak kunnen wij u ook een beter voorstel doen dan de betreffende dealer. Neem de proef op de som en kom langs met uw offerte.

Occasions

Het valt niet altijd mee om een betrouwbare occasion te vinden, die voldoet aan ál uw wensen. Die zorg nemen we graag uit handen. Maak uw wensen kenbaar en wij gaan voor u op zoek.

Daarnaast hebben we ook altijd een bescheiden voorraad occasions rijklaar in onze showroom staan. Stuk voor stuk gecontroleerd en meer dan goed bevonden.

Een onderhoudsbeurt voor aflevering is in de prijs inbegrepen. Evenals tenminste 6 maanden garantie.

Garanties

Bij Autobedrijf Scheerders in Dongen vinden we garantie erg belangrijk.

Daarom kunt u bij ons rekenen op garantie op nieuwe auto’s, garantie op occasions, garantie op reparatie en onderhoud en op behoud van fabrieksgarantie.

Natuurlijk geldt bij ons bovendien de gangbare BOVAG Garantie. Meer informatie over garanties op auto’s en garantie op verrichte werkzaamheden kunt u terugvinden onder de betreffende menukeuze’s.