9,1
9,1
Garanties op reparaties voor zorgeloos rijden2023-03-01T12:51:58+01:00

Bij Autobedrijf Scheerders in Dongen kunt u rekenen op solide garanties

Want kwaliteit en garanties staan bij ons hoog in het vaandel:

GARANTIES OP REPARATIE EN ONDERHOUD
Reparaties zonder zorgen. U bent verzekerd van drie maanden BOVAG garantie op het uitgevoerde werkzaamheden en de daarbij gebruikte materialen.

BEHOUD VAN FABRIEKSGARANTIE
Als het onderhoud wordt uitgevoerd volgens de fabrieksvoorschriften, daarbij de juiste onderdelen worden gebruikt en voorgaande correct wordt vastgelegd in het serviceboekje blijft de fabrieksgarantie gewoon van toepassing. Daar zorgen wij voor. Gegarandeerd!

Volgens Europese regelgeving is het merkonafhankelijke autobedrijf toegestaan om auto’s te onderhouden en repareren zónder dat de fabrieksgarantie komt te vervallen. Als universele garage beschikt Autobedrijf Scheerders namelijk over dezelfde technische gegevens als de merkdealer. Alleen als u bij een defect daadwerkelijk een beroep op de garantie doet, eist de fabrikant dat de reparatie wordt uitgevoerd door de desbetreffende dealer. Ook in dat geval kunt u uw auto naar ons toe brengen. Wij zorgen ervoor dat de merkdealer wordt ingeschakeld, zodat uw garantieclaim probleemloos wordt afgehandeld.