Ons bedrijf2023-09-12T15:27:32+02:00

Autobedrijf Scheerders in Dongen, een echt familiebedrijf..

Autobedrijf Scheerders is een begrip in Dongen en omstreken. Het familiebedrijf dat in 1965 is opgericht door Jan Scheerders staat voornamelijk bekend door de persoonlijke benadering en de informele sfeer in de showroom en werkplaats. Het bedrijf is in 50 jaar flink gegroeid en voorzien van een showroom, tankstation en een werkplaats waar zes monteurs tijdens de ruime openingstijden voor u klaar staan. U bent van harte welkom in ons pand aan de Vaartweg in Dongen, waar natuurlijk een kop koffie of thee voor u klaar staat.

In 2005 hebben Peter en Jörg de dagelijkse leiding van het bedrijf overgenomen. Mede daardoor heeft Autobedrijf Scheerders een duidelijke koers gekozen en zich verder ontwikkelt. Deze ontwikkelingen hebben een positieve invloed gehad op de persoonlijke en klantgerichte benadering binnen het autobedrijf. Maar ook heeft het er voor gezorgd dat het bedrijf en de medewerkers zich blijven ontwikkelen, op technisch gebied maar ook qua behulpzaamheid richting onze klanten. Ambitieus blijven en continu vernieuwen, binnen ons bedrijf en binnen de branche.

Al onze medewerkers staan voor u klaar. Of het nou is voor het beantwoorden van vragen, het vervangen van een lampje, om naar een geluidje te luisteren tijdens een proefrit of voor een APK-keuring, wij helpen u graag. Natuurlijk kunt u ook voor alle andere auto vragen bij ons terecht. Als u uw auto bij ons brengt staat de koffie altijd voor u klaar. Maar ook onze haal- en breng service of een leenauto zijn voor u beschikbaar. Verder krijgen onze klanten bij elke onderhoudsbeurt een jaar gratis hulp-bij-pech, waar zowel zakelijke als particuliere klanten gebruik van maken. Met deze hulp-bij-pech pas krijgt u één jaar lang gratis hulp bij pech in Nederland en in Europa.

Autobedrijf Scheerders is RDW Erkend, lid van de BOVAG, de brancheorganisatie voor autobedrijven en Nationale Auto Pas, deze organisatie ziet toe op het gebruik van correcte meterstanden. Bovendien is ons bedrijf ook een Lease Service Center.