9,1
9,1
Distributieriem vervangen2023-03-01T12:49:50+01:00

Word niet door schade wijs en vervang uw distributieriem op tijd

Over de distributie moet u beslist niet te licht denken. Het is een cruciaal onderdeel van uw motor. De distributieriem slijt. Vervangt u hem alstublieft op tijd! Want breekt de distributieriem, dan zijn de gevolgen niet te overzien. Een kapotgeslagen riem kan soms zelfs een total loss van de motor veroorzaken.

Wanneer moet de distributieriem worden vervangen?
In uw serviceboekje staat vermeld wanneer en bij welke kilometerstand de riem moet worden vervangen. Soms staat dat ook op een sticker onder de motorkap. Komt u er zelf niet uit? Neem dan het zekere voor het onzekere. Bel 0162 – 312 875 of rij even bij ons langs  aan de Vaartweg 86 in Dongen. Wij helpen u graag.

Wij hebben de juiste kennis en het materiaal om de nieuwe riem te monteren
Bij Autobedrijf Scheerders  beschikken we over de benodigde kennis, het vakmanschap en het speciale gereedschap om de distributieriem professioneel te monteren. Bovendien is de riem zelf van topkwaliteit. We monteren namelijk uitsluitend distributieonderdelen van Gates. Deze voldoen aan de zwaarste eisen en gaan bijzonder lang mee. Gates is dan ook de leverancier van vrijwel alle gerenommeerde automerken.

Is uw distributieriem aan vervanging toe? Vraag dan nu een offerte aan
Vervang uw distributie op tijd. Daarmee vermijdt u heel veel schade en voorkomt u dat u de riem echt moet aanhalen. Bij Autobedrijf Scheerders klaren wij die klus niet alleen professioneel, maar ook heel voordelig voor u. Bel meteen 0162 – 312 875 of maak een afspraak via deze website.